Uitgebreide informatie Handige tips De mooiste bestemmingen
Populaire Canarische badplaatsen tijdens de Corona crisis

 

Populaire Canarische badplaatsen tijdens de Corona crisis

Al zijn de meeste landen op dit moment nog niet toegankelijk voor toeristen; er is altijd een sprankje hoop. De Canarische eilanden bijvoorbeeld, staan gelukkig nog steeds op geel. En dit zijn ook zeker niet de minste eilanden! Vooral tijdens de wintermaanden zijn de Canarische eilanden top bestemmingen voor een heerlijke zon vakantie. De temperaturen liggen dan namelijk nog steeds rond de 20 graden. Klinkt goed, toch? Bekijk hier alvast de meest populaire en leukste Canarische badplaatsen, zodat je snel je reis kunt gaan plannen!

 

Maspalomas – Gran Canaria

Het mooie Canarische eiland Gran Canaria is onlosmakelijk verbonden met de levendige badplaats Maspalomas. Niet alleen staat deze plek bekend om zijn gezelligheid en prachtige brede zandstrand. Het herbergt ook een surrealistisch duinlandschap, waar het net lijkt of je in de Sahara woestijn terecht bent gekomen. Een uniek natuurspektakel dat je moet hebben gezien tijdens je verblijf op Gran Canaria. Daarnaast barst Maspalomas van de leuke bars, goede restaurants en winkels. 
Lees ook: een heerlijke fly drive naar Gran Canaria; dit zijn de hotspots tijdens de winter!

 

Los Cancajos – La Palma

Een minder bekende badplaats maar zeker niet minder leuk, is Los Cancajos in La Palma. Deze plek is vooral erg geschikt voor rustzoekers, vanwege zijn kleine omvang en relatief weinig toeristen. Het strand van Los Cancajos is perfect om in te leren duiken en snorkelen omdat het wordt beschermd door golfbrekers. Ondanks dat de badplaats klein is, zijn er genoeg goede accommodaties te vinden, evenals gezellige cafés en restaurants. Vanuit Los Cancajos kun je bovendien als de beste het ongerepte zuidoosten van La Palma gaan verkennen. 

 

Costa Adeje - Tenerife

Iedereen kent deze bruisende badplaats op Tenerife wel; de place to be wanneer je naar dit mooie eiland vliegt. De betoverende stranden aan de Costa Adeje behoren tot de mooiste en meest zuivere van alle Canarische eilanden. Ook is de watertemperatuur hier heel het jaar perfect. Je vindt aan de Costa Adeje bovendien tal van luxe accommodaties, entertainment, verfijnd eten, winkelmogelijkheden en genoeg buitensportactiviteiten om je de hele vakantie te vermaken! 

 

Corralejo - Fuerteventura

Van Tenerife gaan we naar het eiland Fuerteventura; ook een geweldige Canarische bestemming. De gezellige en authentieke badplaats Corralejo ligt aan de noordkust en herberg parelwitte zandstranden. Ook kun je hier als de beste kite- en windsurfen en is de oude haven een lust voor het oog. Wil je een strandvakantie combineren met wat actie, dan is Corralejo de plek voor jou. Je kunt vanuit hier namelijk veerboottochten maken naar Lanzarote en Lobos, jeepsafari’s doen, eilanden bewonderen, mountainbiken en nog veel meer.

 

Playa Blanca – Lanzarote

Last but not least, de leuke badplaats Playa Blanca op Lanzarote. Gelegen in het zuiden van het eiland, herbergt deze bestemming een bruisend centrum met veel winkels en restaurants. Bij de haven kun je duiklessen boeken of een excursie naar Fuerteventura. Maar gewoon genieten op een van de parelwitte stranden is natuurlijk ook niet verkeerd…
Slenter in de avond langs de mooie lange boulevard en geniet van een sangria op een van de gezellige terrassen. Salut!

Stuk voor stuk unieke badplaatsen met elk hun eigen sfeer. Welk eiland kies jij om de komende winter door te brengen? Grijp je kans nu het nog kan!

 

Terug naar overzicht