Uitgebreide informatie Handige tips De mooiste bestemmingen
Villawereld

Karaktervolle vakantiehuizen - “Van eenvoudig tot luxueus.”

Villawereld B.V. is sinds 1993 actief in de reiswereld met bijzondere, authentieke en karaktervolle vakantiehuizen. Van eenvoudig tot luxueus en voor ieder budget.

Staat het vakantiehuis dat je zoekt niet op onze website, neem dan contact met ons op en wij gaan op zoek voor je. Komen we met leuke voorstellen, dan blijven deze vrijblijvend, je bent tot niets verplicht.

Villawereld biedt een ruim aanbod aan van vakantiehuizen in ondermeer Frankrijk, Italië, Spanje, Kroatië, Griekenland, Portugal, Oostenrijk, Zwitserland, Duitsland, België.

Je bent flexibel in het opgeven van de gewenste huurperiode.

Er kan bij ons online geboekt worden, maar je kunt ons natuurlijk ook bellen, wij nemen de tijd voor je. Langskomen kan ook. Een verse espresso staat al voor je klaar.

Waarom Villawereld?

Bekijk onze vakantiehuizen op: www.villawereld.nl of bel naar: 0182 210 102.

Voor de wintersportvakantie bieden we ook een uniek concept aan via onze zusterorganisatie Skichalets.nl (www.skichalets.nl) waarbij je heerlijk onbezorgd in een wintersportchalet verblijft (2 tot 30 personen) waarbij je je niet meer druk hoeft te maken om het ontbijt, avondeten, huishouding, boodschappen en schoonmaak. Want dat wordt allemaal voor je geregeld. En denk niet dat dit duur is. Al vanaf € 400,- p.p.p.w. inclusief gratis onbeperkt alle drankjes.

Terug naar overzicht