Uitgebreide informatie Handige tips De mooiste bestemmingen
Vakanthuis portugal portucasa

Toerisme in Portugal

Portugal is een land in Europa met veel zon, eten en een leuke sfeer. Het heeft een zeer grote oppervlakte, met maar liefst 92,000 km. Er is van alles te doen en te beleven, wil je graag een avontuurlijke vakantie hebben, kies er dan voor om te gaan bungee jumpen of een boottocht te gaan maken. Wil je liever een rustige vakantie, kies er dan voor om aan het strand te liggen onder een genot van een heerlijk wijntje. Wil je niet afhankelijk zijn van het openbaar vervoer en blijf je het liefst in een stad, kies er dan voor om een huisje te huren.

Huur een van de vakantie huizen

In Portugal zijn er verschillende accommodaties waar je kunt verblijven. Je kunt overnachten in en bed en breakfast, hotel, motel, maar je kunt er ook voor kiezen om in een vakantie huis te verblijven. Een vakantiehuis is ideaal, want je kunt het huren voor een bepaalde tijd. Je bespreekt vooraf af hoelang je het gaat huren en het geld kun je verdelen onder elkaar. Zo betaal je eigenlijk helemaal niet zoveel en kun je genieten van je vakantie, zonder afhankelijk te hoeven zijn van het vervoer. Je kunt namelijk een huis huren in het centrum en kun je op lopend naar de leukste winkels, cafés en restaurants.

Vakantiehuisje in de natuur

Ook kun je ervoor kiezen om een huis te huren, dat niet in het centrum ligt, maar in de buitenwijk. In de buitenwijk is het wat rustiger, maar is nog steeds genoeg te beleven. Er zijn verschillende huizen die je kunt huren. Er zijn hele grote huizen en kleine huizen, het ligt dus aan jou welke je wilt huren, natuurlijk verschillende prijzen. Als je op zoek bent naar een leuk vakantiehuisje in de natuur dan ben je bij Portucasa.nl ook aan het juiste adres. Vakantiehuizen met prachtige uitzichten op bijvoorbeeld het Monchique gebergte of de prachtige rotspartijen.   

Terug naar overzicht