Uitgebreide informatie Handige tips De mooiste bestemmingen
Toerist in eigen land

Toerist in eigen land

Op vakantie in Nederland? Dat is lang niet zo gek, want Nederland heeft veel te bieden. Er zijn talloze prachtige locaties te vinden. Een dagje uit met familie of vrienden, van amusement tot culinair en van sportief tot ontspanning. Nederland heeft het allemaal. 

Eten, drinken en slapen

Wil je weten waar en hoe je heerlijk kunt eten, drinken, uitgaan en slapen in Nederland? Ook restaurants, cafés en  horecagelegenheden zijn in kaart gebracht per gemeente. Lekker eten en drinken op terrasjes, in bijzondere restaurants en meer. En wanneer één dag niet genoeg is om die ene gemeente te verkennen, dan zijn er genoeg fijne adresjes, zoals hotels en bed & breakfast om te overnachten. Goingplaces.nl geeft deze plekken voor je weer. Bij de meeste cafés, restaurants, hotels en break & breakfasts kan je zelfs virtueel rondkijken. Deze 360 graden foto’s laat je een hele ruimte in één keer zien. Zo kan je direct de sfeer proeven en beoordelen of het bij je wensen aansluit.  

Evenementen

Wat te doen in Nederland? Op veel plekken in Nederland heb je gratis een heel leuk dagje uit, er is altijd wel ergens wat te beleven. Van bekende festivals tot minder bekende lokale evenementen die de moeite waard zijn. Ben je op zoek naar een dagje uit met de kinderen of een sportieve activiteit? De evenementen en activiteiten zijn in ingedeeld in onze categorieën: muziek, sport, cultuur, familie, jongeren, beurzen en overig. 

Kunst en Cultuur

Cultuur snuiven in Nederland? Ook dat kan! De verscheidenheid aan musea in Nederland biedt voor ieder wat wils. Bezoek bijvoorbeeld het Rijksmuseum of het Openlucht Museum.

Ben je een echte kunstliefhebber? Bezoek dan eens het Kröller-Müller museum of breng eens een bezoek aan een lokale galerie. Vaak zijn deze gratis toegankelijk. Alles uit de categorie Kunst en Cultuur is overzichtelijk weergegeven op Goingplaces.nl

Must-sees

De Keukenhof en de Kaasmarkt heb je vast al wel eens gezien. Wij weten precies waar je nog meer naar toe kunt gaan. Van een monument tot een gezellig parkje waar je fijn kunt wandelen. Of dat ene kleine, unieke winkeltje op de hoek. Ontdek op Goingplaces.nl de must sees van Nederland, per gemeente. 

Amusement

Liever een gokje wagen in het casino, een filmpje pakken in de bioscoop of uitgaan in een café met live muziek? Ook het amusement van Nederland heeft Goingplaces.nl in kaart gebracht                            

 

Terug naar overzicht