Uitgebreide informatie Handige tips De mooiste bestemmingen
Taxi naar Schiphol

Hoe dure taxi’s richting Schiphol te ontwijken

Je hebt het vast weleens gehoord in het nieuws en van andere reizigers: de enorm hoge kosten die ooit gerekend worden wanneer je met de taxi op Schiphol wilt komen. Regelmatig worden mensen opgelicht of worden van plek naar plek gebracht in een onveilige auto door een slechte bestuurder. Als reiziger wil je natuurlijk het liefst niet dat jou dit overkomt. Je wilt immers de goede vakantiestemming er zo lang mogelijk inhouden. Gelukkig zijn er manieren om betaalbare taxi’s richting Schiphol te regelen.

Gigantische bedragen en een slechte service

Taxibedrijven weten dat reizigers die naar Schiphol moeten vaak haast hebben en het liefst zo snel mogelijk van A naar B gebracht willen worden. Zij maken handig gebruik van jouw lichte stressmoment en rekenen je achteraf de hoofdprijs. Een onwelkome verrassing die je het liefst aan je voorbij laat gaan. Niemand begint z’n vakantie namelijk graag met een peperdure rit in een onveilige taxi met een onvriendelijke bestuurder die erop uit is om een slaatje te slaan uit jouw heerlijke vakantiemoment.

Tips om frauduleuze praktijken te ontwijken

Gelukkig is er een manier om deze vervelende praktijken te ontwijken. Door namelijk van tevoren jezelf goed te verdiepen in de verschillende diensten die er beschikbaar zijn, weet je zeker dat je nooit te veel betaalt. Ga dus van tevoren eens op onderzoek uit en bezoek verschillende websites van taxibedrijven die rondom Amsterdam werkzaam zijn. Ziet een website er amateuristisch, slecht onderhouden en een tikkeltje vaag uit? Maken zij geen telefoonnummer of adres kenbaar en laten zij zo min mogelijk informatie over zichzelf los? Wees dan gewaarschuwd en ga liever op zoek naar een ander taxibedrijf.

Waar vind je wel betaalbare taxi’s naar Schiphol?

Websites waar je zeker niet opgelicht wordt zijn Goedkoopnaarschiphol.nl en Taxibestellen. Als je via deze websites namelijk een taxirit naar Schiphol regelt, weet je zeker dat je een goede prijs betaalt. Deze websites hanteren namelijk een vast tarief en rekenen niet meer op feestdagen, ’s nachts of wanneer het erg druk is. Zo weet je zeker dat je nooit te veel betaalt.

Terug naar overzicht