Uitgebreide informatie Handige tips De mooiste bestemmingen
Taxi in Amsterdam

Een taxi voor een avondje in Amsterdam

Een avondje op stap met vrienden of vriendinnen in Amsterdam? Een taxi is een ideaal alternatief voor de eigen auto, zeker als je met een groepje bent van meer dan 4 personen. Een taxi hoeft helemaal niet zo duur te zijn in vergelijking voor het digitale tijdperk.

 

Rit hoeft helemaal niet op de meter

Zeker sinds de taxibranche is vrijgeven in het jaar 2000 kan een taxi goedkoper. Voorheen betaalde je gewoon de meterprijs maar na 2000 en met de opkomst van internet mag een taxibedrijf ook een lager tarief vragen dan het hoogste landelijke tarief. Taxibedrijven die op internet hun diensten aanbieden zitten vaak een stuk onder het maximum tarief.

 

Met taxibussen groter verschil

Zeker als het om meer dan 4 personen gaat valt er winst te behalen. Meer dan 4 passagiers moeten namelijk in een taxibus worden vervoerd. Taxibussen hebben een stuk hoger landelijk tarief dan de personenwagens. Ook hier kun je op internet grote verschillen aantreffen als het om een ritprijs gaat.

 

taxi

 

Taxibestellen.nl een bedrijf als voorbeeld

Het taxibedrijf Taxibestellen is zo’n aanbieder van taxidiensten tegen lagere tarieven. Het mooie is ook nog eens dat je van te voren als weet wat een rit gaan kosten. De tarieven staan bij Taxibestellen dus van te voren al vast.

Normaal als je in een taxi stapt die met een taximeter rijdt, zou je meteen al een instaptarief betalen voordat je nog maar een meter gereden hebt. Daarna betaal je een kilometerprijs en een tarief per minuut. Op deze manier kom je al snel uit op een dure taxirit.

Bij Taxibestellen is dat totaal anders. Die hanteren gewoon een All-inclusieve tarief, je weet wel, van de vakanties. Gewoon duidelijk en transparant naar de klanten toe.

Even de voordelen bij Taxibestellen.nl

  1. Je weet van te voren de ritprijs
  2. Het tarief is altijd lager dan het landelijke maximum
  3. Gemakkelijk vooraf op de website je taxi bestellen
  4. Keuze auto of bus als taxi
  5. Gratis annuleren
  6. Vooraf of in de taxi betalen
  7. Goede service
  8. Nette jonge wagens als taxi
  9. Nederlands en Engels sprekend
  10. Extra services mogelijk

 

Taxi met meter

 

Een taxi of taxibus voor bedrijven

Ook voor het bedrijfsleven is Taxibestellen.nl een uitkomst. Buiten de transparante tarieven zijn er 1e klas voertuigen zoals Mercedes en zelf de Jaguar F-Page. Omdat het niveau van het vervoer hoger moet liggen dan voor particulier taxivervoer zijn de tarieven ook wat hoger. Er worden dan altijd 1e klas taxi’s en taxichauffeurs ingezet. De chauffeurs zijn representatief en spreken ook Engels.

 

Aanvullende taxidiensten

Als extra kan worden gedacht aan pick-up service op de luchthaven Schiphol of de planning voor het vervoeren van groepen die aankomen met verschillende vluchten op de luchthaven. Ook kan er natuurlijk gezorgd worden voor een wake-up service en het verzorgen van een drankje en krantje in de taxi.

 

Taxibestellen.nl alles voor het taxivervoer

Terug naar overzicht