Uitgebreide informatie Handige tips De mooiste bestemmingen
Taha vakantiehuis in spanje

Op vakantie naar Spanje tijdens de winter? 

Spanje is een geweldig vakantieland en dit geldt niet alleen tijdens de zomerperiode, ook tijdens de winter is er genoeg te doen. In grote delen van Spanje zijn de temperaturen nog aangenaam, normaal rond deze tijd van het jaar is het ongeveer 15 graden Celsius. Dit is een prima temperatuur om de prachtige steden van Spanje te bezoeken. Vele Spaanse steden zijn echt de moeite waard om te bezoeken dankzij de mooie architectuur en de prachtige geschiedenis die de steden hebben. Barcelona, Sevilla en Malaga zijn voorbeelden van enkele mooie steden die je kunt bezoeken als je een stedentrip of een normale vakantie boekt tijdens de winterperiode.


Vakantiehuizen aan zee of in de natuur

La TahaHoewel echt zwemmen in de zee niet wordt aangeraden rond deze tijd van het jaar, als het zonnetje er door komt is het nog prima vertoeven aan het strand met een trui of T-shirt aan. Het is mogelijk om in bepaalde delen van Spanje vakantiehuizen aan zee te boeken. In regio’s zoals Andalusië, Alicante-Valencia en op eilanden zoals de Balearen en de Canarische eilanden zijn tientallen prachtige vakantiehuizen in de natuur, dicht bij de zee of juist ver weg van het massatoerisme te boeken. Bekijk vakantiehuisjes met de beste ligging op deze website.
 

Activiteiten in Spanje

Spanje staat natuurlijk bekend om de mooie zandstranden en de levendige kustplaatsen, maar als je een liefhebber van mooie natuur bent dan ben je bij Spanje ook zeker op de juiste plek. Zo hebben de verschillende gebieden fraaie wandelroutes, mountainbike omgevingen en is er de mogelijkheid om paard te rijden. Wie echt fan is van watersporten kan in Spanje zijn geluk niet op. De uitgestrekt costa’s bieden een perfecte mogelijkheid tot watersport. Kortom, Spanje is een vakantieland geschikt voor ieder type vakantieganger. Actieve vakantie, een bij kom vakantie en een natuur vakantie, het is allemaal mogelijk in Spanje. 

Terug naar overzicht