Uitgebreide informatie Handige tips De mooiste bestemmingen
Pak je camper en bezoek Leeuwarden

Pak je camper en bezoek Leeuwarden
 

Een warm welkom in de mooie stad Leeuwarden. Leeuwarden is de hoofdstad van Friesland en was in 2018 de Culturele Hoofdstad van Europa! 

 

Wat is er te doen in Leeuwarden?

Hoog in het noorden vlakbij de Waddeneilanden ligt Leeuwarden. Heb jij zin in avontuur of juist rust dan is Leeuwarden een mooie bestemming. Je zult er snel genoeg achter komen dat er in Leeuwarden elke dag iets te beleven is. Van street art tours tot een rondleiding in een museum, de evenementen zijn er voor zowel jong als oud. De agenda van Leeuwarden staat vol met leuks. Plan je bezoek op VisitLeeuwarden en check de agenda.

 

24 uur of 48 uur Leeuwarden

Je kan met je camper één nacht overnachten maar natuurlijk ook een paar dagen. Hoe dan ook je zal van een vakantie genieten die je niet snel gaat vergeten. De historische stad heeft veel musea, restaurantjes, geweldige stadswandelingen en praamvaarten te bieden.

 

                                                                                 Camper Leeuwarden

 

Met je camper door Friesland

Trek er op uit met je camper en maak een mooie ronde door Friesland. Niet alleen de hoofdstad van Friesland is mooi maar de plaatsen eromheen zijn ook zeker de moeite waard om te bezoeken. Denk aan Dokkum, Hindeloopen, Harlingen, Woudsend, Sloten, Stavoren en Lemmer.  Je kan makkelijk een paar dagen vertoeven met je camper in Friesland en er zijn camperplaatsen genoeg. Het leuke is om een route uit te stippelen, misschien wel de elfstedenroute en dan kan je meteen de 11 fonteinen ook zien die speciaal gebouwd zijn voor de Culturele Hoofdstad 2018.

 

Overnachten Camperplaats Leeuwarden

Als je Friesland wilt bezoeken met de camper dan kan je overnachten op campings en camperplaatsen. Wil je een mooie en centrale camperplaats aan het water dan is Camperplaats Leeuwarden een geschikte camperplaats voor je verblijf. Een dagje Schiermonnikoog of één van de andere prachtige eilanden kan je vanaf Camperplaats Leeuwarden ook goed bezoeken!

 

                                                                                 Camperplaats Leeuwarden

 

Camperplaats dichtbij de stad Leeuwarden

Camperplaats Leeuwarden ligt in een rustige woonwijk vlakbij de stad Leeuwarden. Kom je voor de rust, dan zal je dit zeker vinden. Er zijn diverse wandel en fiets mogelijkheden direct vanuit de camperplaats. Wil je de drukte opzoeken dan fiets je in 15 minuten naar het centrum van Leeuwarden. Ook kan je de bus pakken die rechtstreeks naar de stad gaat.

 

Faciliteiten camperplaats

Camperplaats Leeuwarden is het heel jaar open en is voorzien van alle gemakken. Honden zijn welkom, zo is er ook naast de camperplaats een honden speelbaan en uiteraard kan je de bossen in. Bij aankomst krijg je als gast alle informatie over de camperplaats en de stad. Bovendien krijg je een speciale kortingssleutel die je kan gebruiken voor in de stad. Op vertoon van deze sleutel krijg je bij meer dan 40 bedrijven kortingen. Denk aan musea, activiteiten, restaurants en winkels. Zo ook elke dag gratis broodjes bij de Jumbo. Als dat niet genieten is!

 

Camper verkopen

Mocht je toe zijn aan een nieuw avontuur of een andere camper op het oog. Laat het Camperplaats Leeuwarden weten en zij komen met een voorstel. Zo verkoop je snel en eenvoudig je camper. Bied je camper aan via de website van Camperplaats Leeuwarden, camper verkopen.

Terug naar overzicht