Uitgebreide informatie Handige tips De mooiste bestemmingen
Op reis naar Turkije? Regel uw visum online!

Op reis naar Turkije? Regel uw visum online!

Op vakantie naar Turkije, het is en blijft een heerlijke combinatie. Turkije leent zich uitstekend voor de liefhebbers van zon, strand, cocktails en een bruisend nachtleven. Het is dan ook niet gek dat Turkije een zeer populair land is onder ons Nederlanders. Wat je misschien nog niet wist is dat Turkije tegenwoordig een visumplicht kent. Zelf als je op een korte vakantie gaat heb je een visum nodig. Benieuwd hoe het precies zit, lees dan verder!

Regel uw visum voor Turkije eenvoudig online

Het woord visum stond synoniem voor gedoe en veel werk. Wij leggen de nadruk op stond want tegenwoordig heb je een visum binnen enkele minuten online geregeld! Wanneer je op zoek bent naar visum online aanvragen voor Turkije, dan ben je bij Visumbuitendland.nl aan het juiste adres! Middels het aanvraagformulier vul je alle gegevens in, vervolgens kan je middels iDEAL, Bancontact, PayPal of creditcard betalen en je krijgt het visum Turkije per e-mail toegestuurd. Het aanvraagformulier heb je al binnen 5 minuten ingevuld en het visum kan je met een spoedaanvraag al na 14 minuten ontvangen hebben. Je ziet het, tegenwoordig is het aanvragen van een visum allesbehalve gedoe en veel werk!

Wat je moet weten over visums

De Turkse overheid verplicht je een officiële reistoestemming te hebben om het land te mogen betreden. Deze officiële reistoestemming vraag je aan in de vorm van een visum. Er zijn een aantal voorwaarden om een visum voor Turkije aan te vragen. Het vereiste type reisdocument is een veel voorkomende vraag. Een visum Turkije met ID-kaart is mogelijk! Er zijn echter nog meer voorwaarden gesteld aan de aanvraag van een visum. Je vindt hier meer over op Visumbuitenland.nl. Wanneer je een visum online aanvraagt ontvang je een zogeheten e-visum. Dit visum kan je tonen via zowel je mobiel als geprint. Nog een extra tip: iedere reiziger heeft een visum nodig, dus ook minderjarige kinderen!

Terug naar overzicht