Uitgebreide informatie Handige tips De mooiste bestemmingen
Maak een fietstocht in het buitenland

Maak een fietstocht in het buitenland

Fietsen in het buitenland kan zorgen voor de perfecte vakantie. Fietsen stelt je in staat om lange afstanden af te leggen, te sporten en coole plekjes te ontdekken die je met het openbaar vervoer niet zou vinden. Plan van te voren een fietstocht in het buitenland met de beste elektrische fiets. Zet je helm op en verken het platteland op de fiets. Je kan je fiets meenemen achterop de auto of ter plekke een fiets huren. Dit kan een leuke activiteit zijn voor het hele gezin. Dit kan je ook helpen om te ontspannen en tot rust te komen. Ook voor kinderen is dit een goede activiteit om wat stoom af te blazen op vakantie. De perfecte vakantieactiviteit dus. 

Met de fiets naar het strand

Of het nu in het plaatselijke zwembad is of in een waterpark, zwemmen kan heel leuk zijn! Zwemkleding, zonnebrandcrème, hoeden en parasol mee! Er zijn veel manieren om uw gezin dichter bij het water te brengen, maar zorg ervoor het leuk blijft! Mogelijk woon je dicht bij het strand en kan je er met de fiets naartoe. Heb je nog geen fiets? Check Amslod Ascot fietsen ervaringen. De Ascot is een fiets waar je je kinderen makkelijk achterop kan meenemen. Ideaal voor een stukje fietsen naar het strand. Zeker in de zomer kan het parkeren bij het strand erg vervelend zijn namelijk. Met de fiets heb je daar geen last van. Neem wel altijd een fietspomp mee en een setje om banden te plakken. Dit kan een hoop ellende besparen!

Geocaching op de fiets

Verveel je je tijdens de vakantie? Geocaching is een erg leuke, spannende en avontuurlijke activiteit voor het hele gezin. Het kan zelfs op de fiets. Download gewoon de geocaching app en ga aan de slag. Om de app te kunnen downloaden moet je eerst een account registreren in de app. Je kunt dit doen door je e-mailadres, telefoonnummer, of iets anders waarvan je denkt dat het relevant is, toe te voegen! Heb je nog geen goede fiets? Check consumenten reviews Amslod. Wat is geocaching?  Geocaching is een leuke en spannende manier om te leren en de wereld te verkennen met een GPS. Met geocaching is het de bedoeling om de ‘cache’ te zoeken, waarvan je via de app de coördinaten krijgt.  
 

Terug naar overzicht