Uitgebreide informatie Handige tips De mooiste bestemmingen
Groepsaccommodaties voor een weekendje weg

Groepsaccommodaties voor een weekendje weg

Ben je van plan om binnenkort een weekendje weg te boeken met vrienden, familie, kennissen of bijvoorbeeld een vereniging? Maar heb je nog geen idee waar, wanneer en bij wie? Geen probleem! Lees dan de volgende tips hieronder:

Welke bestemmingen zijn populaire voor een grote groep?

Laten we beginnen met het vinden van de juiste bestemming. Wist je dat de meeste groepen overnachten in Nederland, België en Duitsland? Met de auto ben je binnen enkele uren bij je eindbestemming. Zo heeft Nederland prachtige bestemmingen en mag het stiekem nog wel ontdekt worden als vakantiebestemming. Denk aan de Zeeuwse kust, de natuur op de Veluwe of het grootste Waddeneiland Texel? Wie van natuur en rust houdt hoeft dus niet persé hele lange autoritten te maken. Maar daarnaast is Ardennen erg populair. Maar dit is niet gek! Want in de Ardennen zijn er verschillende luxueuze vakantiehuizen met o.a. een eigen zwembad, sauna en jacuzzi/hottub. Neem gerust een kijkje naar de leukste vakantiehuis Ardennen 10 personen. Dit is een aanrader voor een familie- of vriendenweekend. Kom heerlijk tot rust midden in de prachtige natuur van de Ardennen.

Vakantiehuizen voor extra grote groepen

Zoek je een extra grote groepsaccommodatie? Ook dit is mogelijk! Let wel op dat het bij extra grote groepsaccommodaties lastiger is om een beschikbare accommodatie te vinden. Veel verenigingen die boeken daarom ook al ruim van te voren. Maar of je nu een groepsaccommodatie 40 personen zoekt of tot 100 personen. Wij hebben de leukste tips verzameld op onze website. Neem gerust een kijkje. Klik op de link hierboven en laat je verrassen naar de leukste vakantiehuizen en groepsaccommodaties.

Meer groepsaccommodaties voor een weekendje weg

Wil je meer tips lezen voor meer weekendjes weg voor grote groepen? Dat is zeker mogelijk! Want dit is niet alles. Zo zijn er meer dan vijftig unieke bestemmingen waar je terecht kunt. Of je nu wilt overnachten op een vakantiepark, camping, particuliere vakantiehuis of bij een kleinschalig vakantiepark. Team Vakantiegoals publiceert elke dag de leukste vakantietips voor iedereen. Zo vindt je bij ons ook groepsaccommodaties van 6 tot 120 personen. Ben je benieuwd naar de mogelijkheden? Neem gerust een kijkje bij onze website. Heb je vragen of tips? Stuur ons gerust een berichtje via een van onze social media kanalen. 
 

Terug naar overzicht