Uitgebreide informatie Handige tips De mooiste bestemmingen
De flamencoshows van Sevilla

De flamencoshows van Sevilla

Als je aan Sevilla denkt, denken veel mensen aan warm, zon, het koninklijk paleis, de kathedraal, de Moren en dat soort dingen. Toch is de zuid-Spaanse cultuur echt verweven met de stad, en dan in het bijzonder de flamenco. Veel lezers zullen nu denken: oja! Dat is inderdaad ook Sevilla!

 

Flamencoshow bezoeken echt een must!

Daarom is het bezoeken van echte Andalusische flamencoshows een must als je in Sevilla bent! Bezoek eens een show in een theater met wat tapas vooraf, en proef niet alleen de cultuur maar zie het ook!

Zo’n show wordt lang niet door iedereen die naar Sevilla gaat bezocht; zonde want het is echt een ervaring op zich. Een flamencodanseres word je dan ook niet zomaar, lang niet iedereen wordt uitgekozen om dit te mogen doen. Er gaat een relatief lange opleiding aan vooraf.

Rode Andalusische zwierige jurken, zon, warmte, flamenco.. wat hoort daar nog bij? Juist, een sangria / tinto de Verano! Gelukkig zijn de plekken waar flamencoshows zijn hierop ingespeeld en kun je dat er zeker ook bij bestellen.

De ultieme Spaanse of zelfs Sevilliaanse ervaring! Het enige dat dan nog nodig is, is de zon. En laat die nou erg vaak schijnen in de zuid-Spaanse stad Sevilla!

 

Flamenco in Sevilla

 

Theater is al mooi, neem dansles!

Het theater is al mooi en daar komt de flamencodans ook nog eens bij! Een show van een uur hoeft niet meer dan 25 euro te kosten en daarmee is het een best goedkope ervaring. Iets duurder is wel om flamenco dansles te nemen. Want ja, dat kun je natuurlijk ook doen in Sevilla.

Leer de kneepjes van de dans van ‘world-class performers’ en kom thuis met niet alleen een ervaring maar ook een nieuwe vaardigheid! Eenmaal terug in Nederland zijn er weinig plekken waar je dit kunt gebruiken, maar het leren van de flamencodans is een leuke ervaring opzich!
 

Terug naar overzicht