Uitgebreide informatie Handige tips De mooiste bestemmingen

Continenten

De wereld is zo groot en er is zoveel moois te zien, dat het soms lastig kan zijn om een keuze te maken voor je vakantiebestemming. De wereld telt bijna 195 landen en elk land is uniek. Zelfs wanneer je een keuze hebt gemaakt voor het land, volgt er vaak nog een moeilijke keuze over welk deel van dat land je wilt bezoeken en welke bezienswaardigheden je zeker niet mag missen. Daarom helpt Goingplaces jou bij het kiezen van de perfecte vakantiebestemming.

Het kiezen van een vakantiebestemming

Bij het kiezen van een vakantiebestemming heb je de keuze uit verschillende continenten. Om de keuze ietwat makkelijker te maken, hebben wij voor jou per continent een hele waslijst aan bestemmingen met bijbehorende bezienswaardigheden beschreven. Welk land je uiteindelijk gaat bezoeken kan ook deels afhangen van de vakantie die je voor ogen hebt. Ben je toe aan een echte luiervakantie aan het strand? Of wil jij grote steden bezoeken en nieuwe culturen of mensen leren kennen? Bedenk voor jezelf goed wat je in de vakantie het liefst doet en voor welke temperatuur en weersomstandigheden je een voorkeur hebt, voordat je een definitieve keuze over de bestemming maakt. Hoe dan ook, ieder land die wij voor jou gaan beschrijven zou op je bucket list moeten staan.

Verschillende regio's en continenten

De volgende zes continenten komen aan bod op onze website: Azië, Afrika, Noord-Amerika, Zuid-Amerika, Europa en Oceanië. Ieder continent heeft zijn eigen kenmerken, culturen, temperaturen en bezienswaardigheden. Weet jij wel al welk continent je écht nog een keer wilt bezoeken, maar kun je nog geen keuze maken uit de verschillende landen die deze regio telt? Ook dan ben je bij ons aan het juiste adres. Lees dus snel verder op deze pagina als je per continent een top 3 aan vakantielanden wilt bekijken! Wie weet wordt een van deze landen wel jouw toekomstige vakantiebestemming!