Uitgebreide informatie Handige tips De mooiste bestemmingen
Alle info over Turkije visum

Visum voor Turkije eenvoudig geregeld!

Turkije is een zeer populaire toeristische trekpleister onder ons Nederlanders. Liefhebbers van witte stranden, blauwe zeeën, de lekkerste cocktails en een enerverend nachtleven zijn in Turkije aan het juiste adres. Wanneer je op reis of vakantie gaat naar Turkije heb je tegenwoordig een visum nodig. Het is dus zaak dat je deze op tijd aanvraagt, zo kom je niet voor verrassingen te staan! Je kunt een visum voor Turkije zeer eenvoudig en snel online aanvragen.

Uw Turkije visum eenvoudig online geregeld

Een visum is tegenwoordig zeer snel en eenvoudig online geregeld, u bent al binnen 5 minuten klaar! Een Turkije visum online aanvragen werkt als volgt: je vult een aanvraagformulier in met al je gegevens en je kunt vervolgens betalen middels iDEAL, overschrijving, Mister Cash of PayPal. De aanvraag kan zowel met paspoort als ID-kaart gedaan worden. Je ontvangt het visum binnen 24 uur na aanvraag, ook in de weekenden. Het is ook mogelijk tegen een kleine meerprijs een spoedaanvraag te doen, dan is het visum al binnen 15 minuten geleverd. Het visum is 180 dagen geldig, binnen deze 180 dagen mag je maximaal 90 dagen in Turkije verblijven.

Alle info over het visum voor Turkije

Een Turkije visum is een officiële toestemming van de Turkse overheid om het land te mogen betreden en is verplicht voor alle Nederlandse reizigers. Een visum is tegenwoordig vaak in de vorm van een e-visum, je krijgt het visum dan digitaal en je kunt deze tonen via je mobiel, maar ook nog ouderwets geprint. Er zijn een aantal voorwaarden gesteld aan een het aanvragen en verkrijgen van een visum, je vindt hierover alle informatie op e-visums.nl! Let ook op dat je voor iedere reiziger een visum nodig hebt, dus niet alleen voor jezelf maar ook voor je kinderen en baby’s.

Terug naar overzicht